FILM MAGIJA VINKS

Sa Believix mocima ojacane Winx i dalje nemaju nikakav uticaj na Ogrona,Anagana,Gantlosa i Dumana, jer ljudi ne veruju u vile On je glavni negativac 2. Oni su Ognon, Gantlos, Anagan i Duman ,glavni negativci 4. Njegove su posebnosti sablje. Kao i Tecna , on dolazi sa planete tehnologije on je jedan od specijalaca koji uvijek ima plan i kao Brandon gleda uvijek da impresionira Tecnu. Zeli dati Bloom neki ljubavni pecat,no pada mu u vodu.

Njena vila je Musa. Triton crpi Dafninu moc i daruje je Triksicama Otvorio je portal prema Androsu i oslobodio sebe i Trixice. Helia je prije bio jedan od njegovih najboljih studenata, ali se najradije odlucio za poeziju. Nju su Winxice oslobodile od Darkara. Posljednja je od svoje porodice pretvorena u Tritannusovog mutanta. Nestaje u sezoni 4 ali se vraca u petoj. Dolazi tek u sezoni 4.

Trix mu postanu sluge, te sada imaju manju ulogu nego u prvoj sezoni.

Ove sezone su imale premijeru na Nickelodeonua kasnije su emitirane i na Nova TV. Njena vila je Bloom. Uvijek je bila inpresinirana Trixicama koje su joj uvijek stvarale nevolje. Sedma je emitovana i na TV Mini. Ona je vila zivotinja i princeza zemaljskih vila. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Flora je luda za Heliema oboje su, naime, ljubitelji prirode. Ona je vila pravde. Magjia je Trixicama podario Gloomix.

  LE CAPITOLE CINEMA UZES

Winx Club je talijanska animirana serija koju je stvorio Iginio Straffi. On je glavni negativac 5. SkyBrandonRiven i Timmy. On je nasljednik finks kraljevstva svog oca. Roxy se upisuje u Alfeu. Iako je agresivmna voli pomagati drugima.

Pojedine sezone su emitirane i u BiH na Federalnoj televiziji. Njen najomiljeniji instrument je flauta, koju najradije svira kad je sama u sobi, jer tako koncentrira svoju energiju. Njena soba je poput maloga cvjetnog vrta.

On je Bloomin zec. Winxice su otkrile Roxy ko je ona.

Osnuju grupu po imenu WINX i upoznaju majstore magije. A do usiju je bio zaljubljen u nju. Svoju dobrotu skriva i voli pomagati Winxicama. Ta sezona je emitovana samo na Happy TV. Stella, FloraMusa i Tecna.

Nestaje u sezoni 4 ali se vraca u petoj. Tada su Trixice dobile novu transformaciju. Dobavljeno iz ” https: Od toga Musa je dovoljno propatila, no kada se vratio u normalno stanje obadvoje su bili zbunjeni. U Hrvatskoj, prve 4 sezone sinkronizirao je studio A.

On je glavni negativac 3. Njega su Trixice oslobodile iz Omega dimenzije. Otvorio je portal prema Androsu i oslobodio sebe i Trixice. Ona je ravnateljica Alfeje.

  MR POPPER ET SES PINGOUINS FILM STREAMING

Zeli dati Bloom neki ljubavni pecat,no pada mu u vodu. Njena vila je Flora. Zoomix za telentransporaciju Speedix za super brzinu Tracix za traganje magije i gledanje u proslost.

Dolazi tek u sezoni 4. Animirane TV-serije Winx Club.

Winx – Wikipedia

Iako je arogantan uspjeo se uvuci u meko srce Winxice Muse. Tako je i ostalo. Posljednja je od svoje porodice pretvorena u Tritannusovog mutanta. Kao i Tecnaon dolazi sa planete tehnologije on je jedan od specijalaca koji uvijek ima plan i kao Brandon gleda uvijek da impresionira Tecnu.

Emitirane su na Filn TV.

Release Info

On je mladi carobnjak. Petu sezonu je sinhronizovao studio Ideogram. Triton crpi Dafninu moc i daruje je Triksicama Njena vila je Musa.